Легендата на ЦСКА Христо Стоичков отрече да е обещавал тимът

...
Легендата на ЦСКА Христо Стоичков отрече да е обещавал тимът
Коментари Харесай

Стоичков отрече: На никого не съм обещавал стадион

Легендата на ЦСКА Христо Стоичков отхвърли да е обещавал отборът да има нов стадион. Той се срещна с почитатели на алените, на които сподели, че ще приказва с Гриша Ганчев за ново оборудване, само че ден по-късно изясни тъкмо противоположното.

" Стадион на никого не съм обещавал. Аз преди време докарах хора, само че те ги изгониха. Искаме да аплайваме за нещо, за което процентът да се случи е нулев. Как да станем домакини на европейско или международно, като нямаме инфраструктура, хотели, игрища и прочие? Вижте какъв стадион направиха в Румъния, в Македония. Ние караме на един народен, който при малко повече дъжд или вятър може да изчезне ", недоумява Стоичков.

Той се върна и обратно във времето, като показа, че преди години е докарал хора, които да построят ново оборудване в София, само че те са били изгонени.

" Когато преди време докарах хора, които да построят нов стадион, ние ги изгонихме. В Пловдив нямаше по какъв начин да бъде издигнато ново оборудване, защото една старица желала да бяга на пистата. В София не можеше да се откри терен, по тази причина излязохме отвън града. После отидохме на стадион " Септември ", само че пък там им било шумно на хората в квартала. Сигурно би трябвало да построим стадиона горе на Копитото ", добави носителят на " Златната топка ".

Темата със стадион на ЦСКА се дискутира от дълго време. В момента не е позволено да се строи в Борисовата градина, само че съгласно министъра на спорта Красен Кралев няма проблем да се ремонтира актуалното оборудване.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР