Легендата на ЦСКА - Георги Велинов е на мнение, че

...
Легендата на ЦСКА - Георги Велинов е на мнение, че
Коментари Харесай

Джони Велинов: ЦСКА превъзхожда Левски във всички линии

Легендата на ЦСКА - Георги Велинов е на мнение, че " армейците " превъзхождат безконечния си противник Левски във всички линии преди дербито сред двата клуба в събота. Ето какво сподели той пред " Мач Телеграф ":
 ЦСКА води на Левски с 41:18 по головете на чужденци
ЦСКА води на Левски с 41:18 по головете на чужденци

В огромното дерби

" Преди всеки един подобен мач приказваме едно и също. Моментната форма и на двата тима е добра. Но да има и разлика. Но тя не е от значително значение за дербито. Виждали сме го много пъти. Не знам по какъв начин се получава, само че не се знае кой любимец,

При Левски има надигане, вижда се. За мен обаче ЦСКА е по-подготвеният и по-добър тим. Не мисля единствено, че Кайседо ще бъде основната фигура в този дуел. Напротив, целият тим ще извоюва успеха. Това се видя против Локомотив (Пд). Надявам се, че ще повторим този мач в неделя. Освен това се надявам да стане и прекрасен дуел и да има повече голове.

Във всички линии превъзхождаме Левски като играчи - вземете, която желаете. Защитата, халфовете ни също са по-снажни и мощни от техните. Освен това играчите би трябвало да се раздадат и поради публиката, която ще чака от тях успеха.

В никакъв случай тя няма да бъде решаваща в някакво отношение и за двата тима. Напротив, отсам следват доста финали за ЦСКА. Но това ни е заложено в кръвта. Всеки път би трябвало да се играе с мисъл за победа. Гарсес и Морено няма да липсват, тъй като към момента не са влезнали в час. Тепърва ще чакаме от тях да потвърдят за какво са привлечени ".
 Паро: ЦСКА живна малко, само че е е задоволително
Паро: ЦСКА живна малко, само че е е задоволително

" Все още има върху какво да се работи "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР