Легендата на ЦСКА Димитър Якимов говори за предстоящия мач с

...
Легендата на ЦСКА Димитър Якимов говори за предстоящия мач с
Коментари Харесай

Димитър Якимов: Защо ЦСКА да не повтори победата на моето поколение с 6:3 над Ботев?

Легендата на ЦСКА Димитър Якимов приказва за идния мач с Ботев пред уеб страницата на клуба от стадион " Българска войска ". Митата е огромен любим на генерации почитатели.

" Много хора споделят, че мачът с Ботев ще е сложен. Може и по този начин да е, само че ЦСКА не би трябвало да се тормози от който и да било тим. Наистина, лесни мачове няма, силите в шампионата започнаха да се изравняват, вижда се по класирането, по резултатите.

Не виждам нищо съдбовно в това, че ЦСКА завоюва единствено точка от първите два кръга. Първенството в този момент започва, има още доста мачове.

Убеден съм, че ЦСКА ще завоюва без проблеми в Пловдив. Пожелавам от сърце победа на момчетата на Стамен Белчев и знам, че ще зарадват " алена " България.

Ще се върна много обратно във времето, когато бях футболист. В първия кръг завършихме 3:3 със Спартак (Плевен) в София, а във втория гостувахме на Ботев в Пловдив. И тогава твърдяха, че мачът ще е сложен за нас. Бяхме без Петър Жеков, който беше контузен, а те ни поведоха с 2:1 след две попадения на Динко Дерменджиев-Чико. Но аз вкарах четири гола в мача и в последна сметка спечелихме с 6:3. Защо и в този момент ЦСКА да не изиграе сходен мач в Пловдив? ", разяснява Якимов.

 Георги Денев: Откакто Гриша Ганчев пое ЦСКА, тимът върви по възходяща линия
Георги Денев: Откакто Гриша Ганчев пое ЦСКА, тимът върви по възходяща линия

" Най-трудното отмина "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР