Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов сподели виждането си какъв трябва

...
Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов сподели виждането си какъв трябва
Коментари Харесай

Аспарух Никодимов категоричен: По-добре новия треньор на ЦСКА да е българин

Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов показа визията си какъв би трябвало да бъде новият треньор на ЦСКА-София. Ето какво сподели Паро за „ Тема спорт “:

Категорично съм на мнение, че новият треньор на ЦСКА би трябвало да е българин. Много по-добре ще е осведомен с нашата конюнктура и действителности. Ще е по-наясно и с качеството на футболистите в тима, и със противниците в шампионата. А и нашата Първа лига си има някои характерни особености, за които е хубаво да си квалифициран.

Балъков? По-добре да е той, в сравнение с някой чужденец. В ЦСКА към този момент бяха пробвани какви ли не. То не бяха македонци, сърби, румънци… Такива експерти нямат триумф в тима, с изключение на с извънредно редки изключения. Докато се ориентират в ситуацията, и към този момент са ги сменили. Просто не виждам смисъл да се вършат опити. По-добре да си е наше българско момче, което ще е наясно със обстановката през цялото време и няма да се нуждае от интервал на акомодация. Въпросът е назначението на треньора да не се бави дълго, тъй като времето преди старта на подготовката е малко и би трябвало да се работи интензивно по селекцията.

ЦСКА с изключение на от нов треньор се нуждае и от солидни летни попълнения. Няма по какъв начин да стане без укрепване на тима. Трябва да се вземат повече играчи, които да вдигнат равнището. Аз и затова не считам, че Стамен Белчев е най-виновният за нулевия сезон. Той имаше избран материал, с който да работи. Но се видя, че на пейката нямаше почтени заместници. Така че и част от управлението носи отговорност за неналичието на нужната дълбочина в състава. Дано да се извлекат верните заключения и ЦСКА да е още по-конкурентен за купата през новия сезон
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР