Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов коментира раздялата на "червените" с

...
Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов коментира раздялата на "червените" с
Коментари Харесай

Никодимов: Добре, че махнахме Каранга!

Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов разяснява раздялата на "червените " с Фернандо Каранга, който доста скоро ще завърши прехвърлянето си в Китай. Също по този начин, Паро приказва и за идните дуели на ЦСКА с Рига в първия квалификационен кръг на Лига Европа.

"Смятам, че в този момент бе точният миг той да бъде продаден. Аз знам по този начин - една стока се продава, когато се търси и я желаят. Като не я търсят, би трябвало да сваляш цената. Сега ЦСКА взима чисти пари за Каранга и излиза на сериозна облага. От мачовете в Европа не знам какво ще получат, само че прехвърлянето на Фернандо ще им донесе няколко милиона, което сигурно е пo-сериозна сума.

Смятам, че на Каранга ще му е добре в Китай. Нека и той да припечели, защото има още 3-4 години футбол на солидно равнище. Плюс това един състезател, като не желае да стои, няма смисъл да го държиш принудително. По-добре да го продадат, в сравнение с да се цупи и да скапва ситуацията в тима. Освен това Каранга стартира да се прави на огромна звезда, а сходен темперамент не му е необходим на ЦСКА сега. Въпросът в този момент е по най-бързия метод да му се откри заместител, което ще е малко мъчно. Лошото е, че идващият нападател занапред ще би трябвало да се сработва с тима.

Смятам обаче, че младото момче Тонислав Йорданов ще свърши работа против Рига. ЦСКА не трябва да подценява латвийците никога. Това са подли тимове. Те ще са яки, твърди момчета. Не са реномиран клуб, само че като чета каква селекция вършат, работата там очевидно е сериозна. ЦСКА да внимава доста ", съобщи Никодимов пред "Тема спорт ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР