Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов коментира победата над Берое с

...
Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов коментира победата над Берое с
Коментари Харесай

Паро Никодимов: Отдавна ЦСКА не е играл толкова привлекателен футбол

Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов разяснява успеха над Берое с 4:1. Паро разгласи, че " алените " би трябвало да наподобяват тъкмо по този начин, както са били в Стара Загора.

" Първото полувреме беше проучвателно и за двата тима. Старозагорци имат доста нови футболисти и демонстрираха, че са търсили надграждане през зимата. Най-добро усещане направиха централният бранител Челич, както и нападателят Валпорт.

През втората част армейците започнаха стъпки да вземат самодейността, само че като че ли бяха плахи. Това се промени с гола на Берое, след който алените превключиха на напълно друга предавка.

Отдавна ЦСКА не е играл толкоз прелъстителен футбол, колкото след 60-ата минута на мача в Стара Загора! Това бяха най-силните 30 минути на тима от началото на сезона.

И иронично най-голямата заслуга е на вратаря Бусато, който позволи толкоз лек гол и разсъни отбора. Именно това бе събитието, което накара ЦСКА да показва, че разполага с по-голям капацитет от показания преди този момент... ", написа Паро.

Тарторът на бранш " Г " Иван Велчев направи коментар след успеха на ЦСКА с 4:1 над Берое в среща от efbet Лига. Както е известно, протестиращите почитатели прекратиха протеста си и ще поддържат тима на трибуните. Това стана факт още през днешния ден, когато имаше много " алените " последователи в Стара Загора.

" Тази година ще им е трудничко на всички " доброжелатели ". Обединени армейци, напред към успеха... ", написа Кюстендилеца.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР