Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов коментира играта на тима при

...
Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов коментира играта на тима при
Коментари Харесай

Аспарух Никодимов: ЦСКА взе точка от Етър, а не обратното

Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов разяснява играта на отбора при равенството 2:2 против Етър на старта на efbet Лига.

" ЦСКА изпитваше съществени проблеми във всички етапи на играта, само че най-много в отбрана, където се позволиха обикновени неточности. При втория гол Стойчо Атанасов беше оставил на 3 метра зад тила си нападател при центриране. Това бе една от обстановките, в които защитата не беше вярно подредена.

После част от бранителите да не се сърдят, в случай че не играят. При първия гол Тиаго сбърка с ненужно задържане на топката в наказателното поле. Къде беше Чорбаджийски, с цел да покрие грешката, тъй като Младенов си мина най-спокойно през неговата зона?

Като цяло ЦСКА не беше пресен, личеше си, че Етър е по-енергичният и чевръст тим. Именно гостите бяха и с по-голям физически ресурс в края на мача. Звучи малко мощно, само че в тази ситуация ЦСКА по-скоро взе точка от Етър, в сравнение с противоположното... Големият проблем в този мач бе играта на алените, а не толкоз резултатът. Винаги може да се случи да завършиш наедно, само че едно е, когато показваш мощна игра, имаш цялостно предимство, цялостен мач натискаш съперника и създаваш доста положения, а напълно друго, когато представянето ти е безлично.

В офанзива ЦСКА не показва съвсем нищо. За цялостен мач тимът по този начин и не сътвори нито едно стопроцентово състояние, имаше 3-4 полуситуации и това беше.

Браво на младия Митков за този прекрасен и неочакван удар от далечна отдалеченост. Но хората, които трябваше да решат мача, ги нямаше. След слабото първо полувреме през второто нищо не се промени... Имаше една греда на Чорбаджийски и до такава степен. На кого да дадеш позитивна оценка при такова показване?

Лошото е, че денят се познава по утрото, а утрото не беше слънчево за ЦСКА. Щом не можеш да биеш междинен като качество тим в лицето на Етър на " Армията ", защо да приказваме. ЦСКА не наподобява подготвен. В Лига Европа набиха умряло куче, само че даже против Титоград имаше доста щастливи голове. Този, с който резултатът бе открит, падна чак в края на полувремето, и то след груба неточност на вратаря, който не можа да улови ориентираната в него топка. Преди това черногорците изпуснаха две положения след неточности в отбраната.

Иначе преди мача с Етър четох някои заглавия - ЦСКА излиза за нов погром. Е, видяхме го разгрома... Може би онази победа с 4:0 наду ненужно балона. Позитивни думи могат да се кажат за Митко Митков. Момчето би трябвало да се насърчи за включването си. Но в случай че чакат на него да взема решение мачовете, значи ситуацията никак не е розово.

От страна на ЦСКА се видя тактически неправилна игра в много моменти. Сега предстоят тежки мачове. Дори привидно протоколният реванш в Черна гора няма да е елементарен. После идват неприятни семейства с Черно море и Осиек. Щабът да поиздърпа ушите на футболистите, тъй като би трябвало да се стягат. Тръгнаха като аслани, само че... знаете по какъв начин продължава поговорката ", разяснява Паро пред " Тема спорт ". /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР