Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов говори за представянето на отбора

...
Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов говори за представянето на отбора
Коментари Харесай

Аспарух Никодимов: Точка срещу ЦСКА си е направо победа

Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов приказва за представянето на тима против Септември и за идния мач с Витоша. Паро направи следващия си разбор пред уеб страницата на клуба.

" Какво има толкоз да се дискутира този мач? Не е редно упованията на всички да са такива и да се питат за какво успеха е реализирана с не толкоз огромен резултат, както в предходните срещи. Важното е да се побеждава, а срещата със Септември е в графата " 3 точки ". Това е. Мачът е история и би трябвало да е пропуснат. Нямаше подценяване, момчетата се стараха много, само че равнището от предходните две срещи беше малко по-ниско.

На всички е ясно, че огромна част от тимовете ще играят по този затворен метод против ЦСКА. Важното е да се разбие този модел, колкото е допустимо по-бързо, с цел да спори играта на алените. Футболистите би трябвало да работят повече върху този аспект. Трябва крилата да бъдат по-активни, да се употребяват повече фланговете, а крайните бранители да работят по-агресивно, да има повтаряне и покриване, несъмнено. Като вкараш втори гол и нещата завършват. Но съм уверен, че треньорският щаб знае доста добре какво би трябвало да се направи и работи върху това.

Двубоят с Витоша няма да е по-различен - затворена скица на игра и изчакване. Трябва да се подходи деликатно и против този съперник. За противниците на ЦСКА извоювана точка е равносилна на победа и всеки желае да измъкне нещо от нас, да стане воин в очите на другите ", сподели Аспарух Никодимов.

 Стоян Йорданов: ЦСКА не е подготвен за купата, би трябвало да си я заслужи
Стоян Йорданов: ЦСКА не е подготвен за купата, би трябвало да си я заслужи

" Помагам на клуба "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР