Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов говори преди предстоящия мач на

...
Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов говори преди предстоящия мач на
Коментари Харесай

Никодимов: ЦСКА трябва да мачка, за да е шампион

Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов приказва преди идния мач на "червените " с Пирин (неделя, 20:00 часа). Паро предвижда, че "орлетата " ще основат проблеми на "армейците " в София, само че акцентира, че в случай че ЦСКА желае да извърши задачата си и да стане първенец, ще би трябвало да побеждава всеки.

“Ще ни е много мъчно. Пирин направи някои мощни игри като посетител - измъкна еднакъв от Лудогорец в Разград, би Ботев в Пловдив… Успешно играе на открито, като залага на очебийно отбранителен жанр и контраатаки. Така че ЦСКА няма право да подценява Пирин, а и по принцип няма мачове за подценяване. Ако ЦСКА играе на цялостни обороти, ще завоюва, тъй като е по-добрият и класен тим. Но в случай че малко подценят противника, нещата се изравняват. Пирин ще желаят да се покажат на “Армията”, с цел да ги види цяла България. Все отново “Армията” е най-голямата сцена в България, на която всеки желае да изпъкне в най-хубавата си светлина. Играчите им по този начин могат да се продадат. Но щом имаш за цел да си първенец, би трябвало да мачкаш. Друго избавление няма”, сподели Паро за "Тема спорт ".

“Милен Радуканов също ще желае да се потвърди. Бил е в ЦСКА и несъмнено отново желае да пристигна. Това е обикновено. Изградил е бояк тим и би трябвало да се внимава”, предизвести Никодимов.

“Ако могат, играчите би трябвало да си решат мача още през първото полувреме. Да не се чака второто. Това би трябвало да е една хубава подготовка за дербито с Левски”, добави легендата на “армейците”.

“Надявам се паузата да не се отрази отрицателно на тима. Вярвам, че треньорският щаб си е приключил работата по време на почивката и тимът ще е готов”, приключи Паро.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР