Легендата на тениса и експерт на Евроспорт съветва Димитров да

...
Легендата на тениса и експерт на Евроспорт съветва Димитров да
Коментари Харесай

Джон Макенроу: Григор има реален шанс да се нареди сред великите

Легендата на тениса и специалист на Евроспорт поучава Димитров да подхожда по-отговорно и с хъс в мачовете, в които е считан за любимец.

„ Този сезон е най-хубавият късмет за Димитров да завоюва купа от Големия шлем “, разяснява носителят на седем трофеи от Големия шлем и специалист на Евроспорт. Джон Макенроу. Тенис иконата още веднъж е част от екипа специалисти на Евроспорт за идния Australian Open, който стартира на 15 януари. Телевизионните канали Евроспорт 1 и Евроспорт 2, и цифровата платформа Eurosport Player ще излъчат онлайн над 300 часа тенис от кортовете в Мелбърн.

„ Бях почнал да се безпокоя, че времето на Димитров отминава, само че той явно осъзна напълно в точния момент къде се намира в развиването и кариерата си, а това е доста значимо за един състезател. Григор доближи отлично равнище във връзка с физиката, тактиката и самоувереността му. Преди като че ли самият той не си вярваше, че може да реализира нещо за историята, само че в този момент не е по този начин. За пръв път наподобява по този начин, като че ли Григор има изцяло действителен късмет да завоюва купа от Големия шлем и да се подреди измежду великите “, споделя Макенроу.

Това, което тенис легендата чака от Григор Димитров, е да види още по-сериозна настройка и хъс за победа в мачовете, в които е считан за корав любимец. „ Обикновено тогава стартират проблемите за него, както се видя при загубата му от Рубльов на US Open ”.

Според Макенроу, досега Димитров не е посочил нищо впечатляващо и в мачовете си против Роджър Федерер, а това е доста значимо, защото двамата може да се срещнат в заключителните етапи на някой от идните шампионати от Големия шлем. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР