Легендата на световния футбол Роналдо разкри, че от две години

...
Легендата на световния футбол Роналдо разкри, че от две години
Коментари Харесай

Роналдо разкри, че от две години и половина ходи на терапия

Легендата на международния футбол Роналдо разкри, че от две години и половина върви на терапия, написа Телеграф. Бившият нападател счита, че това му оказва помощ повече да разбере себе си.

„ Ходя на терапия към този момент две години и половина. Така разбирам себе си доста по-добре отпреди. Аз съм от това потомство, което беше хвърляно на арената и би трябвало да се оправяш самичък, без даже най-лек намек за драма. Поглеждам обратно и, да, бяхме изложени на огромно психическо напрежение без никаква подготовка. Беше и преди началото на интернет ерата, в която има огромна скорост на информацията. По това време нямаше никакви терзания за психическото здраве на играчите. Днес футболистите са доста по-добре готови и получават доста по-голямо внимание “, сподели Роналдо пред „ Марка “.

Бразилецът приказва за тежките травми в коленете по време на престоя в Интер. Роналдо разкри, че Зинедин Зидан, тогава в Ювентус, го е посетил в болничното заведение след първата контузия.

„ Имам специфична връзка със Зизу, почитам го толкоз доста. Срещнахме се за първи път, когато той беше в Ювентус, а аз – в Интер. Оттогава имаме връзки с взаимно почитание. Нямахме доста връзки, когато се контузих, беше огромна изненада да го видя да ме посещава в болничното заведение. Беше първият човек отвън фамилията ми, който го направи “, добави Роналдо.

Попитан какво му е споделил Зидан тогава, бразилецът отговори: „ Каза ми: „ Оправяй се по-бързо, тъй като футболът се нуждае от теб. Говорихме малко и той ми даде толкоз наслада, единствено от това да прекарам време с него в подобен сложен миг. “

Впоследствие Роналдо и Зидан станаха съотборници в Реал Мадрид.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР