Легендата на световния футбол - Роналдо е канил "автобуси с

...
Легендата на световния футбол - Роналдо е канил "автобуси с
Коментари Харесай

Роналдо водил автобуси с момичета на свои купони, разкри бивш негов съотборник

Легендата на международния футбол - Роналдо е канил "автобуси с девойки " на своите купони по време на интервала си като футболист на Реал Мадрид. Това разкри тогавашният му съотборник - Иван Елгера, който даде забавно изявление със мемоари от времето си в испанската столица.

"Бекъм, Зидан и Фиго бяха страхотни експерти. Роналдо и Роберто Карлош в това време обичаха да излизат малко повече. Но несъмнено не го вършиха всяка вечер ", споделя испанецът.

"Случваше се, в случай че играем в събота и сме спечелили, всички да излезем да честваме. Но не е истина, че сме излизали в петък или в събота преди значими мачове ", продължава той.

"Спомням си едно празненство за рожден ден в къщата на Роналдо, която той след това продаде на Серхио Рамос, на което започнаха да идват рейсове, цялостни с девойки. Аз бях със брачната половинка ми и взехме решение да си вървим, както и Фиго. Друго празненство беше, когато спечелихме Ла Лига. Беше голямо. Останах до късно по тази причина. Роналдо беше подобен. Бразилците са разнообразни. Едно от положителните неща, които Дел Боске направи беше, че знаеше по какъв начин да управлява състава доста добре. Някои хора обичаха да излизат повече от други, само че не сме променяли началото на тренировки. Тренирахме в 11 часа всеки ден ", добави Елгера.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР