Легендата на световния футбол Ривалдо пристигна в София два часа

...
Легендата на световния футбол Ривалдо пристигна в София два часа
Коментари Харесай

Ривалдо пред Дарик: Радвам се, че синът ми е в Левски, той говори само хубави неща


Легендата на международния футбол Ривалдо дойде в София два часа след среднощ на 8 май.

Причината за неговата аудиенция е финалът за Купата на България сред Левски и Славия.

Синът на носителя на Златната топка е състезател на „ сините “ и преди няколко дни заби първия си гол за отбора от стадион „ Георги Аспарухов “.

Световният първенец с Бразилия и притежател на Шампионската лига с Милан дойде с антураж от няколко индивида. На Летище София го посрещна изпълнителният шеф на „ сините “ Красимир Иванов.

Великият Ривалдо се съгласи да отговори на въпроси, които Дарик радио му зададе. Бразилецът кацна от Барселона, където гледа Ел Класико.

-Ривалдо, добре пристигнал в София. За първи път ли идвате тук?

-Да за първи път пристигам, само че съм доста благополучен, че съм тук. Ще видя тима на моя наследник, ще се видя и с него несъмнено. Много съм благополучен.

-Очаквате ли Ривалдиньо да играе в сряда на финала?

-Не знам. Той имаше един проблем, само че игра в последния мач през второто полувреме. Надявам се да има шанс и да вземе най-малко малко присъединяване във финалния мач.

-В последната седмица Ривалдиньо вкара своя първи гол за Левски. Много ли е значимо това за него?

-Да доста е значимо. Винаги е доста значимо да се вкарват голове. Важно беше да възвърне своето самочувствие, най-важното е да бъде подготвен на 100 %. Надявам се да вкарва доста и в бъдеще.

-Какво е вашето мнение за тима на Левски?

-Моят наследник ми споделя доста хубави неща за тима. Знам, че тимът сега е трети в Лигата, само че го чака край за Купата. Надяваме се да завоюват Купата.

-Вие благополучен ли сте, че Ривалдиньо е част от Левски?

-Аз съм доста благополучен, че е тук, а и той се усеща доста добре в този тим. Той би трябвало да се приготви доста добре и да е подготвен на 100 %.

-Кое е най-хубавото за него, да е тук в Левски и българския шампионат или да смени шампионата?

-Той в този момент е тук и мисли единствено за България и българското състезание, което считам, че е положително. Ако се показва добре, в случай че играе мощно, несъмнено ще може да премине и на друго място, в различен тим. Той е в мощен тим и би трябвало да работи тук.

-Вашата прогноза за резултата на финала против Славия?

-Не мога да знам какво ще стане, само че желая и имам вяра, че тимът на моя наследник ще завоюва трофея. Трудно е да се предвижда подобен мач, тъй като е край, а те се играят мъчно. Ще забележим какво ще стане.

-Какво мислите за треньора на Левски Делио Роси и осведомен ли сте с него?

-Не знам доста, само че информацията ми е от това, което ми споделя моят наследник. Той е благополучен, че този италианец му е треньор.

-Ще облечете ли фланелка на Левски с името на вашия наследник за мача?

-Точно идвам от Барселона и не знам какво тъкмо ще върша...

-За край, по какъв начин ви се видя Ел Класико сред Барселона и Реал?

-Смятах, че ще е по-спокоен мач. Реал Мадрид нямаше шансове за нищо в шампионата, а Барселона към този момент беше първенец. Стана прекрасен мач, гледахме мощни футболисти. Стана огромен мач.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР