Легендата на Селтик Стилиян Петров се надява трансферната сага около

...
Легендата на Селтик Стилиян Петров се надява трансферната сага около
Коментари Харесай

Стилиян Петров иска сагата около Тиърни да приключи възможно най-скоро

Легендата на Селтик Стилиян Петров се надява трансферната сага към Кийрън Тиърни да завърши допустимо най-скоро. Както е известно, левият бек е трансферна цел на Арсенал, само че “детелините” към момента не са се съгласили да пуснат гения в лондонския отбор.

“Идва миг в кариерата, в който футболистът би трябвало да реши нещата и да вземе значими решения. Кийрън Тиърни може да е в тази позиция по време на този трансферен прозорец. Ако си тръгне, клубът ще прибере доста пари за него. Ако остане, то тогава ще задържат един първокласен състезател. Но това е един от въпросите, които искаш да разрешиш допустимо най-скоро. Важно е да знаеш къде се намираш и какво би трябвало да се направи.

Arsenal
Celtic

Where will Kieran Tierney be playing his football next season? https://t.co/oPUbNJrL8u
— Goal News (@GoalNews) July 15, 2019 Мениджърът ще оцени всички варианти пред себе си, а от клуба ще работят старателно, с цел да му дават цели, които да прегледа. Това е дълъг и постоянно сложен развой. Трябва да откриеш верния човек. Ако той е привързан с клуб, да договорите трансферната сума и по-късно заплащането на играча и сътрудника му. Ето за какво би трябвало да си толерантен. Разбирам, че почитателите желаят да видят нови футболисти и по какъв начин се харчат пари. Това е изцяло обикновено. Трябва обаче да има уместно възприятие на отговорност и професионализъм. Да отидеш и да доведеш някого, само че да не си сигурен на 100% в това не е верният метод. В последна сметка сходни мислене и дейности ще ти донесат отрицателни резултати”, разяснява Петров пред Sunday Post.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР