Легендата на Рома и италианския футбол Франческо Тоти се пошегува

...
Легендата на Рома и италианския футбол Франческо Тоти се пошегува
Коментари Харесай

Тоти с интересен подарък за рождения ден на Буфон

Легендата на Рома и италианския футбол Франческо Тоти се пошегува с подаръка, който има намерение да подари на Джижи Буфон по случай рождения ден на стража. Вратарят на Ювентус навършва 40 години тази неделя. На същата възраст Тоти сподели “сбогом” на футбола, откакто прекара цялата си кариера в Рим:

" Първото нещо, което ми идва мислено, е, че сме на идентична възраст. Това е същински позор. Въпреки всичко, когато погледнеш кариерата на собствен другар, като че ли гледаш своята през годините. Неговата кариера е фантастична и му поисквам всичко най-хубаво за рождения му ден. Какво ще му подаря ли? Може би машина на времето. Той и Фабио Канаваро ми звъняха, с цел да ме разпитват за Рома. Щеше да е хубаво да ги видя с нас ".

Тоти разяснява и кое е обичаното му попадение против Буфон: " Ще избера по един против всеки тим, в който е играл. Този с прехвърлянето против Парма и изстрелът отвън наказателното поле против Юве през сезон 2012/13. Помня и неговото избавяне в Торино през 2003-а. Опитах да направя " Паненка ", само че феноменът ме разгада ", приключи Тоти пред " Ла Стампа ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР