Легендата на Рома Франческо Тоти още веднъж изрази подкрепата си

...
Легендата на Рома Франческо Тоти още веднъж изрази подкрепата си
Коментари Харесай

Тоти: Мога да убедя Моуриньо да остане в Рома

Легендата на Рома Франческо Тоти още един път изрази поддръжката си за старши треньора на отбора Жозе Моуриньо. 60-годишният португалец е свързван с Пари Сен Жермен, само че Принца на Рим има вяра, че може да убеди Моуриньо да продължи работата си отпред на “вълците ”. 

“Ако зависеше единствено от мен, би било по-лесно. Да забележим какво ще се случи. Нямам визия какви диалози текат сред Моуриньо и клуба, само че имам вяра, че ще бъде взето най-хубавото решение ”, съобщи Тоти пред кореспонденти на комплекса “Форо Италико ”, където се организира тенис шампионата от сериите “Мастърс ” в италианската столица. 

Тоти разяснява и идния реванш от полуфиналите на Лига Европа сред Рома и Байер (Леверкузен). “Джалоросите ” се постановиха с 1:0 на “Олимпико ”. 
 Синер и Тоти поиграха падел във Синер и Тоти поиграха падел във " Форо Италико "
“Остават още 90 минути, които са доста значими. Целта е класиране на финала и всички се надяваме тя да бъде реализирана ”, показа някогашният италиански национал. 

Рома заема 6-о място в Серия “А ” и на процедура няма шансове да се класира за Шампионската лига през шампионата, само че може да си обезпечи квота за шампионата, в случай че завоюва Лига Европа.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР