Легендата на Рома Франческо Тоти официално напусна след 30 години

...
Легендата на Рома Франческо Тоти официално напусна след 30 години
Коментари Харесай

Франческо Тоти: Принудиха ме да напусна Рома

Легендата на Рома Франческо Тоти публично напусна след 30 години в клуба. След края на дейната си кариера някогашният халф стана стана шеф на " вълците ".

" Мислих доста и задълбочено. Нека да кажем, че не е моя виновността за това решение. Не знам какво друго да ви кажа. Шефовете знаеха за проектите ми в този клуб, с какво желаех да оказа помощ в работата, само че те по този начин и не ме желаеха. Изключиха ме от взимането на всяко едно решение.

Сега поемам по различен път. В момента притежателят на различен клуб желае да ми се довери, а аз постоянно ще съм подготвен да се завърна тук. Всички знаят, че хората от управлението ме принудиха да спра като футболист.
 Франческо Тоти напуща Рома
Принца взе своето решение, напуща Рома

Тръгва си поради недоразумение с Джеймс Палота

В началото започнах безшумно, осъзнавайки, че това е изцяло друга сфера от досегашното ми занятие на терена. Направиха се доста обещания, само че те в никакъв случай не бяха изпълнени. Главната цел на избрани персони беше да изгонят от Рома всички римляни. Откакто американците пристигнаха, се стараеха по всевъзможен метод да ни избутат настрани.

В моите очи Рома е най-важния клуб в света. Тъжно ми е да виждам клуба по този метод, нервирам се. Като романист това ме подлудява. Казваме си " довиждане ", а не " довиждане ". Смятам, че всички виждат какви са същинските проблеми в клуба.
 Франческо Тоти отхвърля оферти му управителен пост в Рома?
Франческо Тоти отхвърля оферти му управителен пост в Рома?

Легендата е отчаян от протичащото се в клуба

Ако в миналото се завърна в Рома, то би трябвало да е при различен притежател. Сега ми е доста по-тежко от отказването от футбола. Да напусна клуба е като да умра. Дали някой на Тригория ми заби нож в гърба? Да, само че в никакъв случай няма да посоча имена. Но това са хора, които нараняват Рома и които не вършат най-хубавото за клуба ", съобщи Тоти.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР