Легендата на Рома Франческо Тоти, който игра за тима от

...
Легендата на Рома Франческо Тоти, който игра за тима от
Коментари Харесай

Тоти официално напуска Рома, отправи тежки обвинения

Легендата на Рома Франческо Тоти, който игра за отбора от столицата в продължение на 24 години преди да спре с футбола през 2017 публично разгласи, че напуща поста на шеф в клуба.
„ В 12:41 часа на 17 юни 2019, аз изпратих имейл, който в никакъв случай не съм си представял, че ще изпратя: Подавам своята оставка “, съобщи Тоти. „ Никога не съм си мислел, че този миг ще настъпи “.
Бившият капитан на „ вълците “, който изигра 58 мача за националния тим на Италия, настоя, че това е по-скоро „ сбогом, а не сбогуване “, без да дава спомагателни детайлности.
„ Мога единствено да кажа, че е невероятно за Тоти да остане отвън Рома. Сега аз ще поема по нов път, само че сега, в който различен притежател в действителност желае да разчита на мен, съм отсреща “, сподели още той.
След като дебютира за мъжете на Рома на 16-годишна възраст през 1993, Тоти вкара 307 гола в 785 мача, печелейки Серия А през 2001 и Купата на Италия на два пъти.
Напускането му идва по-късно на някогашния му съотборник Даниеле де Роси, откакто „ вълците “ взеха решение да възобновяват контракта му след 18 сезона на „ Олимпико “.
Какви обвинявания насочи Тоти към актуалното управление на клуба вижте в sportlive.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР