Легендата на НБА Майкъл Джордан определи завръщането на прочутия голфър

...
Легендата на НБА Майкъл Джордан определи завръщането на прочутия голфър
Коментари Харесай

Майкъл Джордан се поклони пред Тайгър Ууудс

Легендата на НБА Майкъл Джордан дефинира завръщането на фамозния голфър Тайгър Уудс, който победи за пети път на Мастърс-а, като " най-великото в спорта " и добави, че се е обадил персонално на иконата, с цел да му честити триумфа в Огъста.
 Тайгър Уудс пред преустановяване на кариерата  Тайгър Уудс пред преустановяване на кариерата
" За мен, това е най-великото завръщане в историята на спорта ", съобщи легендата на Чикаго Булс за The Athletic, представен от БГНЕС.

Уудс прекъсна 11-годишна суша без Мейджър с превъзходно показване в най-престижната голф конкуренция.
На 43 години, Уудс изостава единствено от легендата Джак Никлаус, който на 46 победи за последно с Мастърса през 1986. Уудс има 15 Мейджъра и е на три от рекордьора за всички времена Никлаус, който е с 18. Само преди две години болките в гърба бяха толкоз съществени, че американецът си намерения, че може да не играе в никакъв случай повече голф.

" Но той одобри предизвикването, промени стила си на игра и своя взор върху нещата, до известна степен. Той се оправи и прочувствено, явно е, че вярваше в себе си. Но до момента в който не започнеш да работиш в действителност съществено, обстановката е сложна. Мисля, че той преодоля тежките моменти и в този момент е изпълнен с убеденост.

Смятам, че той ще завоюва още огромни трофеи. Трудно е душевен, в действителност. И след това мислиш за физическите тествания. Никой не знае на какво е кадърен Тайгър след този голям триумф ", сподели още Джордан.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР