Легендата на Милан Паоло Малдини ще помогне за подписването на

...
Легендата на Милан Паоло Малдини ще помогне за подписването на
Коментари Харесай

Последен жест на Малдини към Милан: Нов договор на Донарума

Легендата на Милан Паоло Малдини ще помогне за подписването на нови контракт на вратаря Джанлуиджи Донарума. Това ще е последният жест на славния капитан на „ росонерите “ преди да се отдръпна от клуба.

Италианският уебсайт Calciomercato.com твръди, че младият пазач ще удължи договора си, който изтича през юни 2021 година, в идващите няколко седмици.

Информациите сочат, че напускането на Донарума като свободен сътрудник идващото лято ще е пагубен удар по финансовото положение на Милан. Паоло Малдини се е заел да предотврати това и няма да остави тежката задача за своя правоприемник.

Вратарят е едно от последните останали бижута на „ росонерите “ и за подписа му има доста искащи, както от Италия, по този начин и от чужбина. Донарума умерено може да отклони предлагането и през януари да договаря с различен клуб и даже да си обезпечи доста по-изгодна договорка.

Според медиите в Италия младият пазач има огромно почитание към легендата Паоло Малдини и това ще докара до благополучен завършек на сагата за Милан. Двамата не желаят да слагат клуба в такава тежка обстановка и Донарума ще се съгласи да възобнови контракта си.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР