Легендата на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд призова бившия си клуб

...
Легендата на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд призова бившия си клуб
Коментари Харесай

Фърдинанд призова Юнайтед да похарчи 230 млн. за Санчо и Кейн

Легендата на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд прикани някогашния си клуб да влага средства, с цел да притегли крилото на Борусия Дортмунд Джейдън Санчо и нападателя на Тотнъм Хари Кейн.

“Червените дяволи ” от дълго време се смятат за любимци в битката за Санчо, до момента в който Кейн тези дни направи очевиден намек, че може да смени клуба по време на идващия трансферен прозорец.

Според Daily Mail, привличането на Санчо и Кейн ще коства общо 230 млн. паунда, само че Фърдинанд е уверен, че това би било добра инвестиция.

“Хари Кейн постоянно е бил непретенциозен и въздържан, само че този път направи гръмко изказване. Той постоянно се е надявал да осъществя своята фантазия в Тотнъм, само че това не се случи. Той е отчаян. Мислите ли, че Хари ще бъде благополучен и удовлетворен, вкарвайки голове и покорявайки върхове, без да е спечелил никакви титли до края на кариерата си? Не. Той ще бъде смутен и унищожен. Мисля, че тези негови думи значат, че Хари ще си тръгне. Той желае да печели титли и други клубове ще го потърсят. Знаем, че Юнайтед ще претендира за него, защото той е съвършен състезател за тях. Ювентус също може да го изиска. Възможно е и Реал. Той ще коства скъпо, най-малко 130 млн. паунда. Относно Санчо, аз желая той да отиде в тим, където ще играе, прогресира и прибира титли. Него го свързват с Юнайтед, Челси, Пари Сен Жермен, само че аз мисля, че Юнайтед е най-хубавото място за него, защото не съм неутрален. Той е неукротим и се явява един от най-хубавите млади играчи в сегашния миг. Той е футболист с голям капацитет и може да бъде притеглен за 100 млн. паунда. В негово лице ти получаваш състезател за идващите 10 години. Това са големи пари, само че бих рискувал. Маркъс Рашфорд, Антони Марсиал, Хари Кейн, Джейдън Санчо – доста централни бранители биха станали нервни още преди стартовия сигнал ”, написа Фърдинанд в Инстаграм. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР