Легендата на Манчестър Юнайтед Райън Гигс заяви, че Ливърпул е

...
Легендата на Манчестър Юнайтед Райън Гигс заяви, че Ливърпул е
Коментари Харесай

Легенда на Юнайтед: Фантастичният Ливърпул заслужава титлата

Легендата на Манчестър Юнайтед Райън Гигс съобщи, че Ливърпул е бил „ приказен “ през този сезон и изцяло справедливо ще се поздрави с купата на Висшата лига.

Гигс, който държи върха за най-вече участия с екипа на Юнайтед (963 пъти сред 1990-2014), също желае да добави част от стила на мърсисайдци в уелския народен тим, на който е селекционер. 46-годишният експерт дължи доста на Сър Алекс Фъргюсън във връзка с стила игра, който практикува като управител, изключително когато става въпрос за стандарти и дисциплинираност, като научи доста и по времето си на помощник на Луис ван Гаал. Гигс означи работата на Пеп Гуардиола и Юрген Клоп, като последният е на път да изведе Ливърпул до първа купа на страната от 30 години насам.

„ Предвид насилствената пауза в шампионата поради пандемията от ковид, към момента има въпроси, чиито отговори са неразбираеми. Но мисля, че едно е несъмнено – този сезон видяхме един приказен Ливърпул, воден от страховит управител в лицето на Юрген Клоп, и ме боли да го кажа като почитател на Юнайтед, само че те в действителност играха феноменално този сезон. Очевидно купата съвсем несъмнено отива в тяхна посока. Те изиграха два брилянтни сезона, в случай че би трябвало да сме почтени, като предходната година съвсем детронираха Сити. Страхотно е да ги наблюдаваш. Има някои неща, които желая да въведа в стила на игра на Уелс от тях. Надявам се, че Юнайтед ще редуцира дистанцията до тях. Но би трябвало да им отдадем заслуженото – Ливърпул просто беше приказен тази година “, сподели Гигс.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР