Легендата на Манчестър Юнайтед Райън Гигс разкри вълнението си от

...
Легендата на Манчестър Юнайтед Райън Гигс разкри вълнението си от
Коментари Харесай

Гигс: Суперзвездата Санчес е попадение за Юнайтед

Легендата на Манчестър Юнайтед Райън Гигс разкри вълнението си от идването на Алексис Санчес в тима. Новият селекционер на Уелс назова чилиеца „ суперзвезда” и чака от него да помогне в сложната задача по настигането на водача във Висшата лига Манчестър Сити.

Жозе със съществени упования за "добре пристигнал " на Санчес

Късно нощес прехвърлянето на 29-годишния южноамериканец стана факт, а в противоположната посока към Арсенал пое досегашният състезател на „ алените дяволи” Хенрих Мхитарян. Така Юнайтед завоюва борбата със Сити най-малко на този фронт, тъй като „ гражданите” бяха покрай автограф със Санчес както преди началото на сезона, по този начин и на зимния пазар.

„ Привличането на Алексис Санчес в Манчестър Юнайтед прилича това на Робин ван Перси. И в двата случая клубът получи подготвена суперзвезда, а към този момент мога да видя неговия принос наред с все по-силното показване на Антони Марсиал”, разяснява Гигс.

Санчес и останалите 11, работили с Пеп и Моу

„ Това се случва единствено когато идват топ играчи, а тези към тях подвигат равнището си. Жозе Моуриньо ще бъде изправен пред сложен избор при селектирането на титулярите.”

„ Санчес въпреки това може да играе и вдясно, както го правеше в Барселона. Така че в случай че Марсиал продължава да лети, то може да се наложи стартирането на му на друга позиция. Тези решения обаче са положителни за един управител.”

Пълна подмяна: Мхитарян взе номера на Алексис в Арсенал

„ Да имаме някого като него, който не се тормози да играе в огромните мачове, кара този състав да наподобява в действителност силен”, добави Гигс.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР