Легендата на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс се изказа ласкаво за

...
Легендата на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс се изказа ласкаво за
Коментари Харесай

Скоулс: На Юнайтед им липсваше лидер като Бруно Фернандеш

Легендата на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс се изрече ласкаво за новото попълнение на клуба Бруно Фернандеш, като също по този начин изрази оптимизъм, че " алените дяволи " ще се приближат до равнището на двата топ тима в Англия сега.

" Особеното при Бруно е, че за мен той не е централен полузащитник, сигурно е " десетка ". Чудесен е с топката, като постоянно е подготвен да смени посоката. Той е връзката, от която Юнайтед в действителност се нуждаеха. Липсваше им тази класа в халфовата линия, само че с неговото идване към този момент я имат. Той може да подава топката на останалите играчи, има страховит удар и също по този начин наподобява като истински водач. Юнайтед нямаха подобен преди този момент. Дали може да играе в центъра на терена, следва да забележим. Той е по-скоро като Ерик Кантона или Теди Шерингам, като може да преодолява и съперникови футболисти.

Paul Scholes on Bruno Fernandes: " They lacked that quality in midfield and since he came in he’s had that. He can feed the ball in to players, he’s got a great shot on him and he looks like a real leader as well. United had lacked that. " [BBC] #MUFC #MUFC_Family pic.twitter.com/xqBxEn938z
— Theatre f Dreams (@mufc_tod) April 11, 2020
Все още си мисля, че тимът малко изостава от водачите. С идването на Фернандеш те наподобяват добре, само че Ливърпул и Манчестър Сити са с няколко пресечки пред тях. Три-четири нови попълнения биха били от изгода, само че за първи път от доста време насам можеш да почувстваш, че те могат да понижат пропастта до върха ", разяснява Скоулс пред BBC.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР