Легендата на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс отправи много остра критика

...
Легендата на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс отправи много остра критика
Коментари Харесай

Скоулс за Алексис: По-зле от това няма как да играе

Легендата на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс насочи доста остра рецензия към представянето на Алексис Санчес във финала за ФА Къп.

Според Скоулс, то "не може да бъде по-лошо ". Бившият британски национал е сериозен към чилиеца още от прехвърлянето му от Арсенал през януари.

"Неговите представяния би трябвало да се подобрят. Честно казано, те не могат да бъдат по-лоши ", съобщи Скоулс в разбора си за дуела.

"Мисля, че идващите няколко мача от идващия сезон ще са основни за него, той се нуждае от това почитателите да повярват в него и да повярват, че се приближават до Сити. Те се нуждаят от огромни играчи. "

"Имат ли такива? Пол Погба не ти печели мачове самичък. Азар го прави. Алексис Санчес не го прави, от януари той го сподели, те мислеха, че ще може, само че не сме го видели. "

"Нуждаят се от двама вълшебен играчи. Мисля, че имат в действителност положителни играчи, само че нямат Азар, Роналдо, Меси. Много хора ги нямат, само че разликата сред двата тима през днешния ден (в събота б.р) беше качеството на Азар, видяхме го в огромните мачове. Юнайтед няма това. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР