Легендата на Манчестър Юнайтед Гари Невил призна, че ако някой

...
Легендата на Манчестър Юнайтед Гари Невил призна, че ако някой
Коментари Харесай

Гари Невил призна за кой е щял да играе, ако не е Ман Юнайтед

Легендата на Манчестър Юнайтед Гари Невил призна, че в случай че някой ден е бил напуснал „ алените дяволи”, то някогашният защитник е щял да играе за Арсенал. Невил бе основна фигура в огромния двубой сред двата отбора в края на предишния и началото на този век, до момента в който Сър Алекс Фъргюсън и Арсен Венгер представляваха двата клуба.

Бившият десен бек прекара цялата си кариера на „ Олд Трафорд”, само че разкри, че е щял да укрепи „ артилеристите”, в случай че се е стигнело до разлъка с отбора на Юнайтед. „ Взех решението, че против моето име желая да написа единствено това на Ман Юнайтед. Ако Фъргюсън беше пристигнал, когато бях на 28, и ми беше споделил, че би трябвало да напусна тима, тогава щях да играя за различен тим от Висшата лига – Арсенал. Когато играехме на „ Хайбъри”, можеш да вкусиш от типичния английски футбол. Уважавам ги доста като клуб”, сподели Невил.

„ В европейски проект може би щях да избера Байерн Мюнхен”, заключи той за избора си.

Гари Невил изигра 602 мача за Юнайтед, в които завоюва осем трофеи на Англия, три пъти ФА Къп и два пъти Шампионската лига.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР