Легендата на Манчестър Юнайтед Гари Невил обвини футболните собственици на

...
Легендата на Манчестър Юнайтед Гари Невил обвини футболните собственици на
Коментари Харесай

Невил нападна остро футболните собственици: Крият се!

Легендата на Манчестър Юнайтед Гари Невил упрекна футболните притежатели на Острова за слабата реакция по време на пандемията от ковид и неналичието на задоволително добра връзка за излизане от комплицираното състояние.

Британското държавно управление разгласи удължение на изолационния интервал с още 3 седмици, внасяйки спомагателна неустановеност към рестартирането на Висшата лига. Собствениците на клубовете се пробват обезверено да се договорят с футболистите за понижения на заплатите им до края на актуалната обстановка.

Невил генерално обаче не е останал удивен от явната липса на проект и припряните и непоследователни ходове, които редица клубове във Висшата лига вземат през последните седмици.

"Собствениците са в губеща позиция, тъй като не знаят по какъв начин ще се развие обстановката с разпространяването на вируса. Има прекалено много фактори, които са отвън техните ръце. Не мисля, че те споделят задоволително добре с хората и не ни превеждат по добър метод през това тестване ", стартира някогашният защитник.

"Те мислеха, че имат цялостния надзор във Висшата лига, само че както виждаме през последните седмици всички бранят своите ползи крепко. Трябваше изначало да се търсят компромисни решения с играчите, само че в този момент към този момент те се пробват да разискват тези неща самостоятелно със всеки, тъй като изгубиха доверието на колективите ".

"Има прекомерно малко информация, която ни се дава и по тази причина непрекъснато сме принудени да вършим догадки. Всички промишлености, както и държават непрекъснато комуникира. Само притежателите във футбола се крият ", приключи той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР