Легендата на Лос Анджелис Лейкърс Ървин Меджик Джонсън ще блести

...
Легендата на Лос Анджелис Лейкърс Ървин Меджик Джонсън ще блести
Коментари Харесай

Документален филм за Меджик Джонсън излиза догодина

Легендата на Лос Анджелис Лейкърс Ървин " Меджик " Джонсън ще свети в документален филм, който ще се появи на екран следващата година. Създателите на кино лентата споделят, че им е бил възложен безграничен достъп до баскетболния исполин.

" В тези невиждани времена се нуждаем от филми, с които да отбележим героите си повече от всеки път. Като една от най-легендарните, работливи и издръжливи обществени персони на нашето време, достиженията на Меджик Джонсън както на паркета, по този начин и отвън него, са нещо, което си коства да вземе вниманието на света. Ние сме разчувствани да разкажем тази история и да работим в тясно съдействие с него ", споделя изпълнителният шеф на студиото за документални филми XTR Брин Музър.

A documentary on Magic Johnson is expected to be released in 2021, per @latimes

The Lakers legend granted filmmakers “unprecedented access” for the doc. pic.twitter.com/q64AKYGMYA
— Bleacher Report (@BleacherReport) June 12, 2020 Филмът ще покаже разнообразни архивни фрагменти на петкратния първенец с " езерняците ", а присъединяване в него ще могат да вземат всички персони от баскетболния свят, които са имали достойнството да се допрян до величието на една от най-влиятелните персони в историята на играта.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР