Легендата на Loose Women Кей Адамс разкри, че е била

...
Легендата на Loose Women Кей Адамс разкри, че е била
Коментари Харесай

Звездата от ITV Loose Women Кей Адамс пристигна по спешност в болница, след като получи „травматичен“ здравословен страх

Легендата на Loose Women Кей Адамс разкри, че е била откарана по неотложност в незабавното поделение, откакто получи „ травматичен “ здравословен боязън.

Популярната звезда на ITV, 61, се обърна към обществените медии, с цел да разкрие, че е останала „ ужасена “, че нещо в действителност не е наред, откакто ненадейно загуби слух в дясното си ухо „ минути “ преди да се включи онлайн в петъчната част на Loose Жени

Обяснявайки здравословния си боязън в Instagram, Кей сподели: „ Бях безусловно ужасена, помислих си „ О, Боже мой, какво се е объркало? В петък, когато правех Loose Women, минути преди да тръгнем във въздуха, дясното ми ухо просто умря. Сложих слушалката си, нямаше тон, не можех да чуя нищо. "

Кей прокара шоуто, без да загатва страховете си за здравето пред феновете, само че стана все по-притеснена, когато се прибра вкъщи в Глазгоу и слухът й към момента не се беше върнал.

Звездата от The Loose Women изясни, че защото е станала по-загрижена, е почнала да търси в Google симпт...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР