Легендата на Ливърпул Пепе Рейна се доближава до рекорда на

...
Легендата на Ливърпул Пепе Рейна се доближава до рекорда на
Коментари Харесай

Забравената звезда на Ливърпул се доближава до счупването на удивителния рекорд на Кристиано Роналдо на 41

Легендата на Ливърпул Пепе Рейна се приближава до върха на Кристиано Роналдо за най-вече участия в европейски шампионати.

Вратарят, който прекара девет години на " Анфийлд ", в този момент е на 41 години и към момента е мощен във Виляреал, където прекара ранните елементи от кариерата си. Рейна стартира, когато испанският тим беше добре надвит от Марсилия в Лига Европа в четвъртък вечер, само че той продължава да натрупа изяви.

Рейна се любува на богата кариера, която го видя да играе в Англия, Испания, Германия и Италия. Ветеранът-стрелец към този момент е изиграл 192 мача в надпревари на УЕФА - оставяйки го единствено на пет от Роналдо.

Испанецът ще усили този брой още във втория мач от нокаут конфликта на Виляреал. Въпреки възрастта си и като дубльор в клуба от Ла Лига, Рейна изигра всичките си седем мача в Лига Европа, до момента в който те не престават да сменят вратарите.

Също по този начин е ясно, че Роналдо няма да продължи да усилва броя на изявите си, защото интервалът му в Европа наподобява прикл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР