Легендата на Ливърпул Кени Далглиш е убеден, че Юрген Клоп

...
Легендата на Ливърпул Кени Далглиш е убеден, че Юрген Клоп
Коментари Харесай

Легендата Далглиш: Клоп е точният човек за Ливърпул

Легендата на Ливърпул Кени Далглиш е уверен, че Юрген Клоп е точният управител за мърсисайдци. Германецът беше посрещнат с огромни упования, само че две години по-късно критиците му показват, че няма усъвършенстване в резултатите на отбора. Бившият треньор на Борусия (Дортмунд) е упрекван, че тимът позволява доста неточности в защита.

“Взехме най-точния човек - съобщи Далглиш пред Daily Mail. - Клоп е съвършен за клуба, а и клубът е съвършен за него. Назначихме него за управител просто тъй като той е подобен. Предпочитаме да вкараме три гола и да допуснем два, в сравнение с да спечелим с 1:0. Атакуващият футбол е неговата философия и това виждаме на терена. Мисля, че той пасва на усета на почитателите на Ливърпул.
KENNY DALGLISH: Klopp is the perfect boss for Liverpool... I'd rather we won 3-2 than 1-0 https://t.co/WBp183eWxx pic.twitter.com/6xnK5C7qrX
— MailOnline Sport (@MailSport) October 12, 2017 ”

“Юрген несъмнено знае по какъв начин да извлече най-хубавото от футболистите си - продължи 66-годишният шотландец. - Всеки тим минава през подобен интервал, в който получава доста голове, а в това време никой не може да каже каква е повода. По-скоро трагичен рикошет тук и там. Не мисля, че това ще продължи отсега нататък.”
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР