Легендата на Ливърпул и настоящ мениджър на Глазгоу Рейнджърс –

...
Легендата на Ливърпул и настоящ мениджър на Глазгоу Рейнджърс –
Коментари Харесай

Стивън Джерард получи вратичка към английски футбол

Легендата на Ливърпул и сегашен управител на Глазгоу Рейнджърс – Стивън Джерард е огромният любимец за същия пост във втородивизонния Лийдс Юнайтед, твърди Football Insider. Оферта до англичанина ще бъде изпратена единствено в случай че се стигне до разлъка с сегашния ментор Марсело Биелса.

Бъдещето на аржентинеца изглеждаше мъгляво още в края на предишния сезон, когато отборът се провали в плейофите за промоция във Висшата лига. Под управлението на Лудия дълго време „ белите” водеха в шампионата, но сривът във формата им настъпи към експлоадирането на шпионския скандал, в чийто център беше точно Биелса.

През актуалната акция отборът заема 4-ото място във краткотрайното класиране на Чемпиъншип, като се намира на единствено 2 точки зад водачите Уест Бромич и Нотингам Форест. Въпреки този факт пред Football Insider източник вътре от клуба съобщи, че е стартирал развой по идентифициране на възможни заместници на Биелса.

Джерард се оформя като водещия претендент за позицията, откакто остави отлични усещания в първия си сезон отпред на Рейнджърс. В две следващи акции тогавашният полузащитник съумя да изведе отбора до класиране в груповата фаза на Лига Европа.

Биелса от своя страна има контракт единствено до края на сезона и в случай че не успее да обезпечи промоция, упованията са, че ще оваканти позицията.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР