Легендата на Ливърпул Джон Олдридж обвини играчите на Манчестър Сити,

...
Легендата на Ливърпул Джон Олдридж обвини играчите на Манчестър Сити,
Коментари Харесай

Легенда на Ливърпул: Играчите на Сити са като разглезени деца

Легендата на Ливърпул Джон Олдридж упрекна играчите на Манчестър Сити, че са се държали непрофесионално и неуважително след края на срещата сред двата отбора в неделя вечерта.

Ливърпул завоюва с 3:1 в огромното дерби на 12-тия кръг на Висшата лига, което изстреля "мърсисайдци " на цели 9 точки пред състава на Пеп Гуардиола в класирането. Играчите на "гражданите, както и техния управител обаче останаха извънредно недоволни от съдийството и към края на срещата се стигна до нелицеприятни подиуми.

Олдридж самият счита, че това се дължи на обстоятелството, че играчите на Сити са прекомерно привикнали да получават всичко каквото желаят през последните сезони.

"Играчите на Манчестър Сити са привикнали всичко да се случва в тяхна изгода през последните години. Те не знаят по какъв начин да реагират, когато нещата не са в тяхна изгода и се държат като разлигавени деца ", стартира Олдридж.

"Разбирам тяхното неодобрение, защото съм бил в сходна обстановка неведнъж, само че реакциите на Гуардиола, Артета, Стърлинг и Уокър беше много непрофесионална ".

"Има доста способи, по които да реагираш след загуба. Това изключително важи за мач на "Анфийлд ", който всички гледат. Отборът на Сити не си направи никакви услуги ", приключи Олдридж.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР