Легендата на Ливърпул Джейми Карагър заяви, че според него мачовете

...
Легендата на Ливърпул Джейми Карагър заяви, че според него мачовете
Коментари Харесай

Карагър: Служебна титла ще остави вечна горчилка на небцето на феновете в Ливърпул

Легендата на Ливърпул Джейми Карагър съобщи, че съгласно него мачовете до края на сезона във Висшата лига би трябвало да се изиграят. Бившият защитник е на мнение, че в лагера на " алените " вечно ще остане неприятното чувство, в случай че те получат купата служебно.

" Нищо не е по-важно от здравето и успеха над ковид, само че и не би трябвало да отхвърляме какъв брой доста значи футбола за нас и какъв брой е значим той за хората. Това не важи единствено за почитателите на Ливърпул.
 Снимка 472422
Източник:

Не ме тормози по кое време футболът ще се завърне. Просто някои хора вложиха доста през този сезон. Ливърпул е на една или две победи от купата, само че в случай че шампионата бъде прекъснато, това няма да е заслужено.
 Салах трогна всички с жест към Египет
Салах трогна всички с жест към Египет

" Това е почтена постъпка "

Да, Ливърпул може и да бъде разгласен за първенец, по този начин се приказва. Но постоянно ще остане чувството, че нещо не е било както би трябвало. Това няма да се отрази стопански на Ливърпул. Отборите, които изпаднат от висшата лига изпитват компликации със завръщането си. Това може да им се отрази за 4-5 години. Затова и споделям, че Ливърпул не е най-важната тематика. Става дума за клубовете, които ще изгубят големи суми поради разликата в дивизиите.

Този сезон би трябвало да приключи обикновено, тъй като ще се отрази на идващия ", разсъди Карагър.
 Клоп: Трябва да мислим за времето след карантината
Клоп: Трябва да мислим за времето след карантината

" За мен е най-важно играчите да са във върхова форма "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР