Легендата на Ливърпул Джейми Карагър потвърди липсата си на вяра,

...
Легендата на Ливърпул Джейми Карагър потвърди липсата си на вяра,
Коментари Харесай

Джейми Карагър удвоява прогнозата за титлата на Ливърпул, като Гари Невил се съгласява

Легендата на Ливърпул Джейми Карагър удостовери неналичието си на религия, че остарелият му тим може да завоюва купата на Висшата лига този сезон.

Бивш Защитникът на Червените Карагър устоя скучното тъждество 0-0 в неделя с огромния зложелател Манчестър Юнайтед на значително отчаян Анфийлд. Слабото съревнование означи първия път, когато тимът на Юрген Клоп не съумява да означи в мач от април, като също постави завършек на съвършения си връх на родна земя до момента този сезон.

Разочарование след мача Карагър не е видял нищо, което да промени мнението му, че Клоп и компанията са подготвени да бъдат короновани първенци на Англия за първи път от 2020 година „ Мисля, че като че ли Ливърпул играе сезон предварително, пред това, където би трябвало да бъде. Колко добре това тим на Ливърпул ли е? " Карагър попита по Sky Sports.

" Мисля, че чувството беше, че желаеха да се върнат в Шампионската лига за този сезон и по-късно да се върнат там, само че мисля, че можете даже да говорите с последователите на Ар...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР