Легендата на Ливърпул - Джейми Карагър, коментира представянето на Михайло

...
Легендата на Ливърпул - Джейми Карагър, коментира представянето на Михайло
Коментари Харесай

Карагър похвали Мудрик

Легендата на Ливърпул - Джейми Карагър, разяснява представянето на Михайло Мудрик в първите му мачове за Челси след нулевото тъждество на “сините ” против Фулъм в срещата сред двата лондонски тима от 22-ия кръг на Премиър лийг.

„ Мудрик показва нещо, още когато излезе на терена против Ливърпул, с цел да резервира резултата 0:0. Той беше приказен, когато се появи в игра и през днешния ден. Не става въпрос единствено за скорост, което беше явно. Той има доста бързи крайници като Азар и е един от най-хубавите играчи на Челси, които сме виждали във Висшата лига. Получава топката в верните позиции, има невисок център на тежестта, вижда играчите към себе си. Не става въпрос за скоростта му, а за футболните му умения. Мисля, че това ще бъде смут за бранителите “, разяснява Карагър, представен от Sky Sports.

В мача против срещу Фулъм Мудрик стартира като титуляр, само че на полувремето бе сменен от Чуквунонсо Мадуеке.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР