Легендата на Ливърпул Джейми Карагър алармира, че отборът ще има

...
Легендата на Ливърпул Джейми Карагър алармира, че отборът ще има
Коментари Харесай

Легенда на Ливърпул се притесни преди дуела с Арсенал

Легендата на Ливърпул Джейми Карагър сигнализира, че тимът ще има доста съществени проблеми в дербито против Арсенал в събота, в случай че не усъвършенства играта си в защита.

В първите два мача от новия сезон защитният вал на мърсисайдци изглеждаше надалеч от стандартите, които зададе през предходната акция. „ Червените” позволиха 4 попадения в трите си публични мача дотук ( по един в турнирните против Норич Сити и Саутхемптън и 2 против Челси в дуела за Суперкупата на УЕФА).

Карагър се тормози, че нападатели като Пиер-Емерик Обамеянг, Александър Лаказет и Никола Пепе ще бъдат в положение да се възползват от пробойните, които лъщят в този миг. „ Когато споделям, че дотук Ливърпул се измъква, то това се дължи на съперниците, които дотук не бяха от най-високо равнище. Още след успеха 4:1 над Норич споделих, че в случай че против тях имаше топ тим, те нямаше да завоюват с тази игра. Предвид резултата това е красноречиво.”

„ Като се има поради качеството, с което Арсенал разполага, и в случай че Ливърпул бъде уловен в същите обстановки и не затваря бързо пространствата, този мач ще им донесе огромни проблеми. Разбира се, Ливърпул на собствен ред ще аргументи големи неприятности в другия завършек на полето, не се колебая в това. Шансовете и изстрелите към вратата обаче, които на този стадий тимът разрешава, против по-стойностни съперници, против по-добри нападатели могат да костват скъпо”, добави Карагър.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР