Легендата на Левски Станимир Стоилов коментира ситуацията в българския футбол,

...
Легендата на Левски Станимир Стоилов коментира ситуацията в българския футбол,
Коментари Харесай

Станимир Стоилов за Левски, Роси и бъдещето си

Легендата на Левски Станимир Стоилов разяснява обстановката в българския футбол, както и бъдещето си, като до дни би трябвало да стане ясно къде ще продължи кариерата си треньорът, който направи невероятни достижения с отбора на Астана.

"Като си вкъщи и измежду свои, се чувстваш като вкъщи си, не съм се отделял от синята общественост, когато мога се включвам, на шампионати, на мероприятия и на стадиона ", стартира Стоилов.

"Равносметката всеки самичък може да си я направи, в националния тим има първи проблясъци и проблясъци, уповавам се да задържим най-малко това равнище, вижда се усъвършенстване в материална база - терени и осветяване, вижда се усъвършенстване в двата гранда, приближават се до Лудогорец, Ботев заслужава поздравления за еврокампанията, която направи, както и за представянето им в шампионата ", сподели още Стоилов.

"Двете страни не сме били близо. Левски е клубът, който е дал доста на нас, основал ни е като състезатели, треньори, персони, преди всичко е клубът ", сподели още той.

"До няколко дни ще стане ясно къде ще продължа да работа, в чужбина ще е, искам си живот и здраве, искам здраве и на всички за празниците, другото всеки може да си го реализира ", разяснява още Стоилов.

"Пожелавам триумф на националния тим, дано победи по-добрата платформа за президент на БФС. Левски постоянно се е стремял към върха, уповавам се в близко време да си откри мястото, нищо не е изгубено, има полусезон, има 5 мача против ЦСКА, има плейофи, може да се трансформират нещата ", съобщи още Станимир Стоилов.

"Към треньора би трябвало да има самообладание и почитание, би трябвало да има избрани задания, които треньорът би трябвало да извърши дилемите си. Ръководството е решило, че Роси заслужава доверие. Той е наясно, че упоритостите и желанието на хората, на почитателите са огромни, и ще се постарае да ги извърши. Той идва от Серия А. До този миг оценката е отрицателна, само че би трябвало да бъдем и по-търпеливи. Във футбола доста бързо може да се запознаеш, въпросът е какви задания имаш, във фаза отбрана за 10 дни работа може да оправиш тима, би трябвало да се намерения, да се построи стилът, от който Левски има потребност. Всички футболисти би трябвало да се преценяват със дилемите си, всеки би трябвало да си прави работата, за жалост младите български футболисти малко отстъпват, с цел да могат за извършват дилемите си във водещите тимове. 4-5 футболисти могат да играят във водещите тимове. Това е реалност, най-хубавият футболист на Левски отиде в Дания и не играе ", приключи Стоилов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР