Легендата на Левски Наско Сираков е на мнение, че победата

...
Легендата на Левски Наско Сираков е на мнение, че победата
Коментари Харесай

Наско: В Левски да не се заблуждават от един мач, Обертан не бих го пуснал в съблекалнята

Легендата на Левски Наско Сираков е на мнение, че успеха на “сините” над ЦСКА-София не би трябвало да изпраща почитателите в еуфория. Бившият състезателен шеф на клуба не е удовлетворен от представянето на тима в срещата, макар постигнатия резултат - 2:0.

“През последните 10 години на Левски постоянно му идва един подобен мач, след който валят дитирамби. Тези мачове заблуждават. Ако не разбираш, ти замазват очите. Ако някой се заблуждава, че Левски е играл мощно, или, че може в този си тип да играе мощно, значи нищо не схваща от футбол. Това е мач за последователите, тъй като им носи задоволство. Но управлението и треньорите, в случай че се заблуждават, че всичко е наред, ще страдаме още на следващия ден ", безапелационен бе Наско пред Лайвспорт.

Сираков се изрече сериозно и за звездата на отбора Габриел Обертан. Французинът направи един от най-силните си мачове за Левски, само че цялостното показване на играча не впечатлява Наско.

Бях песимистичен още с идването му. За мен е футболист, който е завършил с огромния футбол. Идва от Анжи, където е изиграл 4 мача. Нищо чудно не е направил тук. Има един гол за 7 месеца. Едно време нямаше да го пусна да се съблича в съблекалнята. Той е завършил, а ние го реанимираме. А това, че Спас Русев бил споделил къде да играе Обертан, умъртви всичко детско в мен. Ако Делио Роси слуша президента, да си събира куфарите и да го изпращат. Това е срамно ", сподели Сираков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР