Легендата на Левски Наско Сираков е готов да се бори

...
Легендата на Левски Наско Сираков е готов да се бори
Коментари Харесай

Сираков отправи призив към Божков и заяви: Готов съм да получа акциите

Легендата на Левски Наско Сираков е подготвен да се бори за спасението на клуба. Вчера обвиненият формален притежател на Левски Георги Попов съобщи, че е провел телефонен диалог със Сираков и някогашният национал е изявил предпочитание да вземе акциите на 26-кратния първенец на България. Днес Сираков разяснява тематиката " Левски " в предаването " 120 минути " по " бТВ ".

" Заявих го в четвъртък на господин Васил Божков, а в петък и на Георги Попов, че съм подготвен да получа акциите на Левски. Това мое решение пристигна по-късно, което се случи в сряда. Това е най-ужасното нещо в историята на Левски. Това беше насмешка с името на Апостола и имената на тези, които сътвориха Левски преди 106 години, насмешка с Георги Аспарухов и Котето, както и доста други. Акциите на Левски не могат да бъда оръжие. Те са инструмент да се работи за бъдещето на Левски ".

" Ясно съм декларирал, че нямам работа да беседвам с премиера на България. Чувствах още в сряда в 09:00 часа, че министър председателят няма да вземе тези акции. Той няма и това право. Нищо, че декларира, че е последовател на Левски. Той влиза в спор на ползи, в случай че вземе тези акции. Аз не съм правист и юрист. Прочетох доста отзиви и те бяха разнообразни. Готов съм да получа акциите на Левски. Губи се време, а часовникът тик-така. Левски е основан да съумява и побеждава, а не да се избавя. Времето ни притиска. Нищо не можем да създадем за спасението на Левски без акциите ".

" Нямам какво да кажа на министър-председателя. На Васил и Георги ще кажа, че направиха доста през последната година. Финансово понижиха задълженията на Левски на 16 млн., което е приказен резултат. Бих ги призовал да създадат последната крачка, с цел да останат в сърцата на нашите стотина хиляди последователи ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР