Легендата на Левски Кирил Ивков коментира разочарованието си от представянето

...
Легендата на Левски Кирил Ивков коментира разочарованието си от представянето
Коментари Харесай

Легенда на Левски: Спестихме си нов срам, след като няма да играе в евротурнирите

Легендата на Левски Кирил Ивков разяснява разочарованието си от представянето на тима и обстановката на „ Герена ". Бившият футболист на „ сините” има вяра, че с отпадането си за Европа, отборът от „ Георги Аспарухов” е избегнал „ нов срам”

„ На Левски не му трябвало да играе в Европа. Казват го, тъй като по този начин им изнася, само че пък почтено да си кажем - нямаме тим за шампионатите. Видя се. Така си спестихме нов позор, тъй като той неминуем в сегашната обстановката. Много футболисти си потеглиха, а други ще го създадат. Но мен ми е забавно и какво се случи на другите два мача. 5 гола на „ Армията " и то против Димитър Димитров - Херо. Странна работа. Лудогорец също желаеха доста да победят, само че паднаха. Не съм гледал Левски онлайн отдавна. 21,00 часа им идва малко късно, а към това би трябвало да прибавим и за­браните. Не мога обаче да схвана доста от футболистите, по каква причина са в отбора”, разяснява Ивков пред „ Меридиан мач”.

„ Левски не наподобява като отбор за 25 милиона лв., както се афишираше. Според мен сме си средняшки тим. От друга страна не можем и да се сърдим доста на футболистите. Не са вземали пари от 3-4 месеца. Казва се, че трябвало да играят за фланелката. Как да го създадат, откакто множеството са чужденци, а те са тук за пари. Не им е елементарно и на българите в о­бора. Това също е несъмнено. Не знам какво е споделил Георги Тодоров след мача. Явно е загатнал нещо, което витае отдавна. Ясно е, че по този начин не може да се продължава”, сподели още той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР