Легендата на Левски и българския футбол Николай Илиев и семейството

...
Легендата на Левски и българския футбол Николай Илиев и семейството
Коментари Харесай

Легендата Ники Илиев разкри пред БЛИЦ: Бандит нахлу в къщата ни в Свети Влас посред бял ден! Обра ни, а можеше да oтвлече децата ни или да направи нещо друго!

Легендата на Левски и българския футбол Николай Илиев и фамилията му са станали жертва на безочлив обеден грабеж в Свети Влас. Това разкри някогашният началник в " синия " клуб пред БЛИЦ. Неприятната преживелица се разиграва преди дни. Илиев в началото считал да не тръби по медиите за случилото се. 

Бандитът е хванат на четвъртия ден след обира, при който най-нагло нахлува в къщата към 14:30 часа и отмъква пари, документи, кредитни карти и ключове за кола и апартамент. Славният бранител останал слисан, когато схванал, че наблюдаващата прокурорка по делото Кристина Апостолова " не била доста уверена, че той е крадецът ". А това й умозаключение идва, откакто самият престъпник прави признания пред служителите на реда при задържането си. 

" Писна ми! На народа му писна към този момент! Докога крадците и убийците ще бъдат на независимост ", афектирано разяснява Илиев пред БЛИЦ.

Бившият национал, който постоянно е бил лоялен на родината си и е избрал да живее в България, вместо опцията да остане в Италия, където направи блестяща кариера, прикани Бойко Борисов да тропне по масата и да вземе незабавни ограничения. 

" Не го върша единствено поради случилото се с мен. Знам, че има доста хора, които са обирани, само че се опасяват да проговорят или пък не им се дава естрада. Положението в България към този момент е нетърпимо и са нужни незабавни ограничения. Искам да защитя хората, да изкажа болката и страданието им. Всички вървим на избори и имаме вяра, че нещата ще се трансформират и ще заживеем в спокойна и щастлива страна ", разяснява някогашен началник в Левски.

" Първоначално смятах да не разгадавам за случилото се в края на предишния месец. Около 14:30 часа безочлив обирджия нахлува в къщата ни, до момента в който си почиваме. Двуетажна е, аз дремя в едната стая, трите внучета в другата. Освен това има и трима възрастни, които спят в друга стая. И до момента в който всички почиваме индивидът най-нахално си влиза, минава през моята спалня без да го усетя, след това през другата... Без ни минимум да се тормози. Краде, взима пари, документи, кредитни карти, както и ключове за кола и апартамент ", описа Николай Илиев. 

" Разхожда се из дома ни без ни минимум да се тормози. Крадците и убийците в днешно време не се тормозят от нищо, тъй като знаят, че след това няма да получат отмъщение от страна на страната. Този човек може да е бил дрогиран и вместо да вземе пари и документи, е можело да отвлече децата, представяте ли си!? Наглостта на бандитите няма край! И това е по този начин, тъй като законите не се съблюдават ", разяснява Илиев, добавяйки: " Изобщо не съм усетил по какъв начин се е промъкнал. "

" Тези бандити освен крадат, те убиват и изнасилват, след което остават безнаказани, тъй като или в полицията има корупция, или в съдилищата. Аз обаче съм признателен на полицията в Слънчев бряг, които извънредно съществено се заеха със случая и разкриха бандита. Благодарение на отпечатъците, които е оставил. Професионално отношение от тяхна страна. Още като пристигна оперативната група им споделих, че нямам доверие в системата и си имам причина да стигна до това умозаключение. Но те потвърдиха, че когато има експерти, работата може да се свърши. После обаче какво става? Разкрит е, знаем го от коя незаконна група е... хванах се за главата като му видях досието, има десетки висящи каузи. Цялото му досие е цялостно с обири ", показа някогашният национал.

" Обра ни, а можеше да убие или изнасили някой. Не му е за първи път, а не го прибират, тъй като до момента бил малолетен. Наблюдаващата прокурорка Кристина Апостолова не била доста уверена, че той е крадецът, в случай, че си признава какво извърши. Представяте ли си каква безочливост? Ето поради това бандитите са спокойни. Влизат си в непознатите домове измежду бял ден.. Не, не, Дотук беше! Час по-скоро би трябвало да се вземат съществени ограничения. Разчитам на Бойко Борисов, с който чудесно познаваме и взаимно се почитаме. Искам да му кажа, че повече не би трябвало да се оправдаваме с това: " Ние ги хващаме, те ги пускат ". Е, в този момент Бойко е от другата страна и би трябвало да тропне по масата. Разчитаме на него. Да им каже на тези - професионалните депутати, да измислят законите по този начин, че крадците и бандитите да не са безнаказани и да не престават да си вършат каквото изискат, причинявайки премеждия на хората ", продължи Ники Илиев.

" Има депутати, които държат на народа, само че и мишоци, които влизат в Народното събрание, с цел да си вършат далавери на гърба на хората, на народа! Борисов не би трябвало да позволява повече това ", прикани някогашният национал.

" Дал съм доста за България, за имиджа и престижа на родината, която обичам. Здравето съм си дал и не е ли редно в този момент да се веселя на спокоен и благополучен живот? И ще продължа да давам на България, по тази причина останах тук. Но желая съответното насреща от страната. Държавата би трябвало да стои зад народа си и да не позволява бандитите да вършат каквото си желаят. Хора от държавното управление, депутати, прокурори - вземете се в ръце! Мислете за народа, а освен за самите вас! Бойко Борисов може да тропне по масата и нещата да си дойдат на мястото. На народа му писна, повярвайте. Не заслужаваме да живее в такава конюнктура. Без проблем ще ни откраднат децата, вършат каквото желаят... ", добави афектираният Илиев. 

" Нищо от откраднатото не ми е върнал. Знам кой е, само че не съм го виждал и нямам предпочитание да ми бъде пред очите! Оправданието му е срамно и смешно. Смях се и на служителите на реда и следователите, които го разкриха на четвъртия ден. Той им споделил, че с парите ми си купил кола на третия ден, която по-късно татко му ли, вуйчо му ли, карал дрогиран и го спипали, а в този момент била със свалени номера. Не желая да го виждам. Искам законите да работят и не да го задържат единствено за 48 часа. Те даже се чудеха по какъв начин да го задържат за 24 часа в случай, че има отпечатъци и си е признал безусловно всичко. Изгубил съм вярата в множеството от тези служби, само че служителите на реда в Слънчев бряг потвърдиха, че има и експерти. Само мога да ги поздравя ", приключи Николай Илиев.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР