Легендата на леката атлетика Юсейн Болт призна пред BBC, че

...
Легендата на леката атлетика Юсейн Болт призна пред BBC, че
Коментари Харесай

Легендата на леката атлетика Юсейн Болт слага край на кариерата си

Легендата на леката атлетика Юсейн Болт призна пред " BBC ", че решението му да постави завършек на кариерата си е провокирано от насъбраните с годините физически проблеми, а не е чисто психическо. Осемкратният олимпийски първенец в спринта разгласи, че има намерение да се отдръпна от пистата непобеден. Последните му мигове в атлетиката ще бъдат на идното международно състезание в Лондон, което стартира на следващия ден (4 август), написа Sporta.bg.

" Какво ме накара да кажа „ задоволително " на спорта - мозъкът или тялото? Определено това е тялото. В продължение на дълги години контузиите ставаха от ден на ден и повече. На всичкото от горната страна аз от ден на ден одъртявам, тялото ми остарява. Така че е пристигнало времето да кажа: " Край ", показа ямаецът.

На провокациите кой ще го замести на трона като идната огромна звезда в леката атлетика, той разгласи, че Уейд ван Никерк може да го направи изцяло сполучливо. „ Уейд ван Никерк потвърждава, че той е интернационална звезда. Той счупи международния връх на 400 м, сподели и най-хубав резултат на 300 м, а в този момент прави същото на 200 м. Той може да ме замести на трона. Говорих с него. Посъветвах го да бъде по-отворен като човек, тъй като той в този момент е много затворен ", разкри най-бързият човек на планетата.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР