Легендата на Лацио и Милан Алесандро Неста е готов да

...
Легендата на Лацио и Милан Алесандро Неста е готов да
Коментари Харесай

Неста официално пое Перуджа

Легендата на Лацио и Милан Алесандро Неста е подготвен да одобри ново предизвикателство в своята треньорска кариера. Бившият бранител на “Скуадра Адзура” пое втородизивиознния отбор на Перуджа, който ще има опцията да играе значим плейоф за влизане в Серия “А”. Днес Неста бе показан от клубното управление на отбора от Умбрия и разгласи задачите, които ще гони с новия си клуб.

“Преди няколко месеца се чухме с президента на тима, който ми предложи да дойда в Перуджа. Ръководих различен тим, само че видях подготвителната база, стадиона и ситуацията, които ми харесаха доста. Затова небрежно споделих “да” на това предложение” стартира Неста.

“Не се тормозя от нищо. Сега би трябвало да спечелим против Емполи, с цел да предизвикаме възторг, който да ни зареди. След това ще играем в плейофа с друга конфигурация. Ако последователите на Перуджа имат проблем, могат да дойдат при мен и да го разгадаем, само че с думи, а не физически, тъй като към този момент не ставам за тази работа. Да играеш в Серия “А” е една фантазия, която не е за естествени хора. Аз имам вяра в фантазиите и споделям на моите футболисти да мечтаят, тъй като всичко може да се сбъдне”, сподели още именитият защитник.
Серия Б 41 кръг, събота 12 май  Перуджа 1:1краен резулат  Новара
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР