Легендата на италианския футбол Андреа Пирло е фаворит за бъдещ

...
Легендата на италианския футбол Андреа Пирло е фаворит за бъдещ
Коментари Харесай

Андреа Пирло е най-вероятният нов наставник на Петко Христов и Специя

Легендата на италианския футбол Андреа Пирло е любимец за предстоящ треньор на, където играе и българският национал, оповестява италианският публицист Фабрицио Романо. Бившият полузащитник на и Ювенутс досега е бил ментор само за един сезон отпред на “старата госпожа ”, само че е желан за заместител на сегашния Тиаго Мота. Бразилецът се чака да напусне Специя, евентуално в края на сезона, с цел да потърси ново предизвикателство в своята кариера.

Пирло бе треньор на през сезон 2020/21-а, когато бе назначен изненадващо отпред след напускането на Маурицио Сари без никакъв опит в сходна роля. Той съумя да класира отбора в Шампионската лига, само че прекъсна серията от девет поредни трофеи в, а също по този начин и победи с на, която завоюва след победа с 2:1 над.

От своя страна се намира на 16-ото място в класирането с 33-точки и съвсем са си подсигурили оставането в и следващата година. Българският национал Петко Христов има 16 мача в шампионата, а в последният кръг записа и първите си гол и асистенция в дуела с, изгубен 4:3.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР