Легендата на германския футбол Лотар Матеус посочи кои отбори според

...
Легендата на германския футбол Лотар Матеус посочи кои отбори според
Коментари Харесай

Матеус назова кои отбори ще спорят с Байерн за титлата в Германия

Легендата на немския футбол Лотар Матеус уточни кои тимове съгласно него ще се конкурират с първенеца Байерн (Мюнхен) за купата в Германия през този сезон.

“Всеки огромен тим минава през интервали на триумфи и провали. Байерн реализира доста триумфи в последните години, с помощта на Юп Хайнкес, Карло Анчелоти и Пеп Гуардиола, тъй че ще е забавно да забележим дали ще може да отбрани купата си, защото сега е в временен интервал с новия ментор Нико Ковач. През този сезон Байерн от ден на ден залага на млади гении. Пример по тази причина е продажбата на Артуро Видал и привличането на Леон Горетцка. Досегашните мачове демонстрираха, че тази тактика наподобява, че работи и отборът сега води в класирането. Но там не могат да бъдат спокойни, тъй като обновеният Борусия (Дортмунд) и съживилият се Волфсбург са по петите им. Очаквам трогателен сезон”, съобщи Матеус пред Goal.com.
EXCLUSIVE: Germany icon Lothar Matthaus says he is expecting a three-way race for this season's #Bundesliga title!

More here: https://t.co/ZWHzJG2E7k pic.twitter.com/Q5RBM68yK3
— Goal (@goal) September 20, 2018 Баварците имат три победи в първите три кръга от Бундеслигата, а Дортмунд и “вълците” са с по две победи и едно тъждество. Интересното е, че Волфсбург едвам се избави от изпадане през предходната акция, като игра плейоф за оставането си в елита, извоюван с общ резултат 4:1 против Холщайн Кийл.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР