Легендата на германския футбол и почетен президент на Байерн (Мюнхен)

...
Легендата на германския футбол и почетен президент на Байерн (Мюнхен)
Коментари Харесай

Бекенбауер: Титлата ще се реши на 6 април

Легендата на немския футбол и почетен президент на Байерн (Мюнхен) Франц Бекенбауер има вяра, че борбата за купата в Бундеслигата ще се реши в домакинския мач на първенците против водача сега Борусия (Дортмунд) на 6 април.

Борусия е отпред в класирането след 24 кръг поради по-добрата си голова разлика от Байерн. Двата отбора имат по 54 точки сега, а Борусия пропиля преднината си от 9 точки пред Байерн, която имаше в края на януари.

Бекенбауер добави, че запазването на купата в Бундеслигата през този сезон ще бъде по-голямо достижение за Байерн от спечелването на Шампионската лига.

" Титлата в шампионата ще се реши на 6 април в директния дуел сред Байерн и Борусия и за мен това ще бъде най-ценната ни купа ", сподели 73-годишният Бекенбауер в изявление за вестник " Билд ".

До края на сезона в Бундеслигата остават 10 кръга. Байерн е хазаин на Ливърпул идната седмица в мач-реванш от осминафиналите в Шампионската лига. Първата среща в Англия приключи 0:0.

" Да бъдеш на върха след 34 мача значи доста повече, в сравнение с да преминеш няколко мача на елиминации ", добави Бекенбауер.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР