Легендата на Гари Невил отказа да изключи “червените дяволи” от

...
Легендата на Гари Невил отказа да изключи “червените дяволи” от
Коментари Харесай

Гари Невил започна да говори за титла на Ман Юнайтед

Легендата на Гари Невил отхвърли да изключи “червените дяволи” от борбата за купата в Премиър лийг. Играчът има зад тила си осем трофеи като състезател под управлението на сър Алекс Фъргюсън, а в този момент работи като коментатор за “Скай Спортс и постоянно подлага на критика представянето на отбора, само че този миг насърчи почитателите да повярват преди огромното дерби против в неделя.

Снощи момчетата на съумяха да завоюват минимална победа с 1:0 в гостуването на и се изкачи еднолично на първото място преди гостуването на мърсисайдци с 36 точки от 17 мача, до момента в който играчите на са събрали 33 от същата численост срещи.

“Не мисля, че някой споделя, че Манчестър Юнайтед ще завоюва купата, само че е реалност, че са в битката - “уоу”. Не бих си го показал. Това е чудноват сезон и за какво почитателите на Юнайтед да не повярват? Погледнете атакуващото им трио, вижте халфовата линия,, там има някои фантастични играчи. Останалите отбори не са в най-хубавата си форма. остава на назад във времето и никой не приказва за тях, само че те са в доста добра форма и са същинска заплаха. Следващите няколко дни ще са занимателни и няма да са доста удобни за Ливърпул,” декларира някогашният десен бек.

Все отново Невил не уточни непосредствено, че някогашният му отбор може да грабне купата, само че подчертава върху продължаващите съмнения и многото изненади в резултатите всяка седмица, което е нещо, от което от “” могат да се възползват, акцентира той.

“Сега имат върху какво да надграждат, духът е висок, откакто бяха извоювани някои мачове, в които не се показаха на най-високо равнище и можете да видите по какъв начин се поздравяваха. Някои от най-хубавите играчи започнаха да демонстрират на какво са способни в продължителни интервали от време. Вярвам, че могат да имат един в действителност специфичен сезон. Странно е, само че всичко се трансформира всяка седмица, в никакъв случай не знаеш какво ще стане и има миг на непредцазуемост, което може да бъде употребявано от Юнайтед,” счита Гари Невил.
Премиър лийг 17 кръг, петък 1 януари  Манчестър Юнайтед 2:1краен резулат  Астън Вила
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР