Легендата на френския шансон Шарл Азнавур е починал на 94-годишна

...
Легендата на френския шансон Шарл Азнавур е починал на 94-годишна
Коментари Харесай

Шарл Азнавур е починал от естествена смърт

Легендата на френския шансон Шарл Азнавур е умрял на 94-годишна възраст от естествена гибел в резултат на изострен белодробен оток, довел до прекъсването на сърдечно-дихателната функционалност, оповестява Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.

На Азнавур била направена аутопсия в болничния център в град Ним. Специалистите изключват хипотезата артистът да се е удавил несъзнателно, откакто се е почувствал зле на 1 октомври в имението си в Муриес.

Безжизненото тяло на Шарл Азнавур беше намерено в понеделник по обяд във ваната на банята до неговата спалня. Специалистите установяваха оток на белите дробове, които са се напълнили с течност и са довели до неговата гибел.

Тялото на покойника беше предадено на фамилията му. Неговите близки се оповестиха против провеждането на общонационална гала по отношение на прощаването с него. Тези церемонии са със непоколебим протокол и с тях се изпращат видни френски политически, публични и културни дейци в двора на Дома на инвалидите в Париж. На тях наложително произнася прощално слово президентът на Франция.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР