Легендата на Формула 1 Михаел Шумахер пострада изключително тежко по

...
Легендата на Формула 1 Михаел Шумахер пострада изключително тежко по
Коментари Харесай

ЛОШИ НОВИНИ ЗА ШУМАХЕР: Светило в медицината с мрачна прогноза за аса от Формула 1

Легендата на Формула 1 Михаел Шумахер пострада извънредно тежко по време на ски-ваканцията си преди съвсем шест години и оттогава фамилията му крие в дълбока загадка здравословното му положение. Сега към него още веднъж се разшумя, откакто някогашният водач беше отведен в парижка болница за лекуване на сърцето със стволови кафези по пионерски способ в медицината.

Швейцарското издание L'Ilustre направи най-задълбоченото следствие досега и се свърза със считания за най-хубавия неврохирург в Европа проф. Ерих Ридерер, който е лекувал хиляди пациенти в положението на Шуми - вегетативно или полусъзнание. И за жалост, неговите прогнози не са изключително оптимистични.

"Терапията, на която се подложи господин Шумахер е към момента непозната за необятната здравна общност. Едва шестима души са били третирани с нея. И постоянно се касае за коронарен байпас. Ако в действителност се окаже, че то оказва помощ за усъвършенстване на положението на сърцето му, това е доста добра вест, тъй като в случай че то е в добра кондиция, здравето също се усъвършенства. "

"За страдание, това лекуване няма никакво въздействие върху неврологичното му положение. Аз церя хора в такова състояние от над 40 години и за жал при тях не можем да приказваме за изцеление, а единствено за възстановяване на общото им положение. "

"Продължителността на живота им варира и зависи от грижите, които се поставят за тях. Обикновено се касае за живот в интервал от към осем години в такова вегетативно положение. Но допускам, че за господин Шумахер се поставят допустимо най-хубавите грижи, тъй че той несъмнено е в по-добър тип от множеството пациенти с такава диагноза ", показа проф. Ридерер.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР